måndag, december 28, 2009

Sverigedemokraterna SD ersätter KD i Riksdagen

Klicka på bilden så blir den större
Bilden i SvD är en fullträff. Vem kan med säkerhet säga om den visar Göran Hägglund från KD eller Jimmie Åkesson från SD?

Tonen i uttalanden från riksdagspartiernas ledande företrädare, kan synas vara tydliga markeringar mot allt samarbete med Sverigedemokraterna, men Riksdagens proffspolitiker har glömt att det är vi väljare som bestämmer sammansättningen i nästa riksmöte.

Proffs- och PK-politikerna kanske inbillar sig att de kan föra Folket bakom ljuset, med fagra löften om framtiden, men de misstar sig.

Hela den sociala trygghetssektorn håller på att implodera när område efter område utsätts för hårda besparingar medan migrationspolitiken är skyddad mot all ekonomisk granskning.

Detta har blivit övertydligt för valboskapen och banan är krattad för Sverigedemokraterna.

Jag vågar slå vad om att ynkryggarna till ledare i samtliga sju riksdagspartier kommer att kohandla med Sverigedemokraternas ledamöter i nästa Riksmöte, oavsett vad de hymlar om lust nu.

Jag tänker rösta på Centerpartiet igen trots att skräntärnan Maud gör sitt bästa för att dra ned partiet under riksdagsspärren.

Rösta på Centerpartiet!

Mauds batterier håller på att ta slut.

Inga kommentarer: