fredag, december 04, 2009

Stöd till terrorism blir olagligt


Kriminalisering av allt stöd för terrorism, ser ut att bli verklighet snart och det är på tiden. Dagens Eko.

Om människor flyr från sina hemländer till Sverige för att få skydd och försörjning, är det orimligt att de härifrån kan planera och finansiera attacker mot dem som drev dem hemifrån. När de dessutom propagerar för dessa strider och rekryterar soldater i Sverige, har de, enligt min ringa mening, förbrukat alla sina möjligheter att få stanna i Sverige.

De som vill kämpa mot sina fiender i hemlandet, ska inte dra in Sverige i sina väpnade. konflikter.

Det är intressant att två partier i Sveriges Riksdag är motståndare till lagförslaget. Vänsterpartiet vars olika aktivistfalanger verkar söka samarbete med de radikala islamister som drar förorterna ned i våldsträsket.

MP - Mupp- och muslimpartiet har nästan övertydligt markerat sedan länge att muslimer per definition alltid har rätt och de som har tvivlat är nu dhimmifierade.

Strategerna i MP och V har satsat rätt!

Det är uppenbart för den som läser de slutna islamistiska debattforumen att dessa två partier blir islamisternas favoriter i riksdagsvalet 2010. De moderata muslimerna ser ut att ha fallit pladask för Måånas lismande islaminviter som dock genomskådades av pajasen Mahmoud Aldebe som i stället meddelade att han ville bli riksdagsman för Centerpartiet. Dock glömde han att betala medlemsavgift. Han missade även att ingen centerpartist stödde hans kandidatur. Han glömde emellertid inte att skriva ett femtiotal kommentarer i min blogg.

Nyheter24
Terrorledarens barnuppfostran
Säpo håller masken och desinformerar

Lyssna
Förväntad reaktion:
"Lite grann verkar det som att vi ska vara bäst i klassen och visa hur vi stramar åt vår lagstiftning. Men jag har sett att de senaste åren, och framför allt efter 11 september, så har det bara lett till övergrepp inom mänskliga rättigheter och rättssäkerheten, säger Mehmet Kaplan som är riksdagsledamot för Miljöpartiet."
Så talar en representant för den ideologi som i alla länder där den har makten, konsekvent motarbetar demokrati, jämstäldhet och mänskliga rättigheter.

1 kommentar:

blogggare på icedaniel.se sa...

Är det inte lite problematisk att definera vad som ska anses som förberedeles till terrorism. Svårt att veta hur den ramen ska se ut ?