måndag, december 14, 2009

Islam i fokus


Moderaternas inställning till positiv särbehandling för muslimska traditioner börjar likna ren dhimmifiering. Fredrik Reinfeldt går i spetsen och propagerar med ett snett leende för halalslakt. I Göteborg låter Moderaterna en av knäppgökarna som avslöjade sin mörka agenda i tevedokumentären"Slaget om muslimerna", kandidera till Riksdagen.

Islam är ett totalitärt levnadsregelverk som i grunden är en manual för politik, ekonomi och familjeförhållanden.

För att hålla samman muslimerna och framförallt för att hålla dem kvar i detta primitiva regelverk från 600-talets Arabien, skapades religionen islam som är ett tankekontrollerande system med otaliga tvångsmekanismer.

Muslimer måste be på arabiska
Muslimer måste tvätta sig efter en komplicerad bruksanvisning före bönen
Muslimer måste följa en rent löjlig koreografi under bönen
Det finns till och med regler för hur de ska bete sig på toaletten
Muslimer får inte överge islam
Muslimer får inte ta varandra i hand över könsgränsen
Muslimer får inte ........

Jag skulle kunna rada upp hundratals "måste" och "får inte" som gör att en praktiserande muslim aldrig kan bli en representant för det demokratiska system som Moderaterna säger sig brinna för. Det Moderaterna gör nu, är ett vedervärdigt hyckleri när de sopar civilkuraget under mattan.

Homosexuellas villkor i muslimska länder, är bara ett av otaliga exempel på hur det blir när islam får styra ett land. Klicka på rubriken!

Glädjande nog för mig, ser det ut som att fler och fler centerpartister börjar upptäcka det mörka i islam och vågar uttrycka sin skepsis offentligt.

Folkpartiet har också några ljus i mörkret, men de har även rena dårfinkar som villigt intar dhimmiposition.

MP (Mupp- och muslimpartiet), Måånas gäng och Moderaterna (3M) har tillsammans en betryggande majoritet i Riksdagen hur än det går i valet och det krävs nog minst ett flygplan in i vårt World Trade Center för att de ens ska börja ifrågasätta människor som vägrar att lämna den livsstil som fastlades på 600-talet i Arabien.

Uppdatering:
Nu är Reinfeldt bekymrad. Räta på ryggen och visa lite civilkurage i stället för den pinsamma PK-anpasningen som det senaste året har gjort dig till en mes! Om SD kommer in i Riksdagen, kan du ta åt dig äran för detta Fredrik Reinfeldt! Din version av mångfald, liknar mera enfald.

Uppdatering:
Det finns väldigt klarsynta moderater som Fredrik Reinfeldt kan lära sig mycket av om mångfaldens enfald.

3 kommentarer:

Kraxpelax sa...

DAGENS POLITISKA SENSATION!

Fredrik sa...

Tråkigt att du inte ställer upp för grundläggande mänskliga rättigheter som demokrati, yttrande- och religionsfrihet. Visst finns det muslimer som inte heller ställer upp för dessa rättigheter, men att du som nog växt upp i ett fritt samhälle vill begränsa religonsfrihet är anmärkningsvärt. Varför denna blinda kamp mot en religion som du bara ytligt känner? Visst måste vi muslimer argumentera mot personer som vill leva som på medeltiden, likväl kan jag inte låta bli ifrågasätt dina avsikter. Halalslakt är främst förbjudet till följd av att Koscherslakt förbjöds för att kränka judar under det antisemitiska trettiotalet. Personer som har svårt att acceptera mångfald finns inte bara bland muslimer, utan tydligen även bland medelålders svenska män.

Germund sa...

Fredrik skrev: ”Tråkigt att du inte ställer upp för grundläggande mänskliga rättigheter som demokrati, yttrande- och religionsfrihet.”
Visa var i min text jag är emot detta! Du kanske ska anstränga dig lite mera för att förstå det du läser Fredrik!

Fredrik skrev: ”Visst finns det muslimer som inte heller ställer upp för dessa rättigheter, men att du som nog växt upp i ett fritt samhälle vill begränsa religionsfrihet är anmärkningsvärt.”
Ver i min text vill jag begränsa religionsfrihet? Läs om och läs rätt!

Fredrik skrev: ”Varför denna blinda kamp mot en religion som du bara ytligt känner?”
Alla sekulära människor borde vägra att acceptera tokreligiösa människor som kräver positiv särbehandling på religiösa grunder. Du har helt missat min poäng som är att alla ska behandlas lika och ingen ska särbehandlas på grund av religion!

Fredrik skrev: ”Visst måste vi muslimer argumentera mot personer som vill leva som på medeltiden, likväl kan jag inte låta bli ifrågasätt dina avsikter. Halalslakt är främst förbjudet till följd av att Koscherslakt förbjöds för att kränka judar under det antisemitiska trettiotalet.”
Vad är din poäng med det?

Fredrik skrev: ”Personer som har svårt att acceptera mångfald finns inte bara bland muslimer, utan tydligen även bland medelålders svenska män.”
Mångfald är jättebra, men religiös enfald är onödigt. Läs om och läs rätt! Jag anser att islam är lika mycket primitiv vidskeplighet som tron på tomtar och troll vilket framgår om du bryr dig om att läsa det jag skrev i inlägget. Ärligt talat tyder din kommentar på att du inte har förstått ett enda ord av mitt inlägg.